Nu iedereen (voor mijn gevoel) op vakantie is en we alle plannen zo goed als definitief hebben is het even kort genieten van de rust. Het voelt een beetje als stilte voor de storm, want reken maar dat ik hier over een paar weken anders in sta en dat is maar goed ook. We willen beginnen, schop in de grond, asbest verwijderen, pand slopen en opbouwen. De sloopmelding is inmiddels akkoord, dus we kunnen beginnen. Lees hier meer over de kosten van het slopen van een woning.

Er gaat in deze wat rustigere periode wel weer vanalles door mijn hoofd, zo wil ik onze (thuis)werkkamer het liefst nog aangepast zien, moet ik nog terugkoppelen hoor en even overleggen hier thuis 😉 en twijfel ik ook over de schutting in de tuin. Dat laatste kan nog makkelijk aangepast worden, maar alles wat ingetekend staat in het huis is toch wel redelijk def. Maar goed, je wil het beste en voor mijn gevoel is het nu niet logisch en ga ik er achteraf spijt van krijgen en dan moet je ingrijpen toch :).

Afgelopen week heb ik nog even een ommetje in de tuin gemaakt, laten we zeggen dat je er een prima veldboeket kan gaan plukken…dit is geen uitnodiging overigens :).

Het blijft onwerkelijk om te bedenken dat we op deze plek gaan wonen, het gaat vast meer leven wanneer we echt gaan beginnen. Het is toch vreemd dat je aan een project begonnen bent en alleen maar op papier/digitaal hebt staan hoe het eruit gaat zien. Kan niet wachten totdat het allemaal wat zichtbaarder wordt.

Geniet van de zomer en eventuele vakantie! Ik ga eens bedenken hoe ik het hoofdstuk (thuis)werkkamer ga brengen 😉