Je hebt je misschien eerder afgevraagd waar de weeknummers voor staan boven ieder blogartikel, deze staan niet voor de huidige week, maar voor het aantal weken van ons bouwproces. Dit loopt dus bijna gelijk aan de huidige weken (deze week is week 38), maar zo kunnen we doortellen tot de oplevering van ons huis en hebben we hopelijk een goed beeld hoe lang dit project heeft gelopen.

In mijn vorige blog schreef ik over de sloop van de woning, deze week starten ze met het verwijderen van het asbest en zullen ook de dakpannen, leistenen (zou daar het spreekwoord van een leien dakje vandaan komen 😉 )gaan verwijderen.

We hebben inmiddels een offerte voor de verlichting ontvangen, die was uitgebreid en compleet. Deze week ga ik aan de slag met het checken van deze offerte en bekijken of we alle armaturen uit deze offerte ook daadwerkelijk willen aanschaffen of dat wij zelf nog andere lampen gaan zoeken. Leuke klus!

Daarnaast hebben we een reactie van onze tuinarchitect ontvangen, zijn reactie op onze aanvullend wensen laat even op zich wachten, maar gelukkig hebben we daar nog geen haast mee.

Op het kavel is de afgelopen week niet veel aangepakt, de tuin is zo goed als leeg, dus er zal snel aan het huis begonnen worden. De eerste week ging het heel snel en nu ligt alles even stil, Mark wordt daar onrustig van….dat gaat nog een heel proces worden voor hem tijdens de bouw, want niet iedere dag is er iets zichtbaar natuurlijk. Het zegt vooral dat we heeeeel veel zin hebben om er te gaan wonen ;), laten we het daar maar op houden.

Keep you posted!