Maandagochtend begon goed, onder genoeg belangstelling vanuit de buurt werden de leistenen van het dak gehaald. Ik poste deze al eerder op mijn stories, maar dat was een flinke klus. Met 4 man sterk zijn de pannen van het dak gehaald. Dit moet allemaal gebeuren voordat ze beginnen met het verwijderen van asbest. Ik heb ook een artikel geschreven over de kosten van het verwijderen van asbest en het maken van een asbestinventarisatierapport, dat lees je hier.

We zijn weer een stap dichterbij de sloop van het huis. Deze hele week zal er gewerkt worden aan het verwijderen van asbest in de woning. Afgelopen vrijdag zijn de eerste voorbereidingen al gedaan.

Nu kan ik mij zo voorstellen, heb ook signalen van buitenaf gekregen ;), dat mijn updates niet altijd even spannend zijn, nu vertel ik alles hoe het is en ben ik geen juicy verteller, maar mocht je tips hebben over wat te schrijven over dit proces…..be my guest! Dat maakt het schrijven nog leuker en maakt de updates misschien interessanter. Dit kan via dit contactformulier of dm via mijn instagram.

Morgen gaan we kennis maken met de projectbegeleider vanuit de aannemer en zullen we de planning gaan doornemen. Start is vooralsnog 1 november en dat komt dichterbij. Daarnaast gaan we ook de bouwvergaderingen plannen en deze zullen op de bouw plaatsvinden.

Ook ben ik druk bezig met het uitwerken van het lichtplan, waarover later meer. We zijn vooral aan het kijken waar we aanpassingen moeten doen in het gebruik van armaturen. Nooit gedacht dat verlichting zó belangrijk zou kunnen zijn, belangrijk zou gaan worden of belangrijk gemaakt wordt ;).

Tot volgende week!