Week 50 alweer van ons project, en nog geen schop de grond in…maar gelukkig zijn er wel ontwikkelingen gaande op het perceel. Afgelopen dinsdag zijn de lijnen uitgezet voor ons huis, in vakjargon zal dit vast anders genoemd worden, zover ben ik nog niet. De eerste paniek sloeg al toe bij Mark, te klein huis, te kleine tuin, ik ga Marcel bellen (de architect) en ga zo maar door. Ik moet zeggen dat het ook wel spannend is hoor, want je hoopt toch dat het uiteindelijk gaat worden zoals je in gedachten had qua oppervlakte dan in dit geval. Daar moeten we dus nog een jaar op wachten 🙈.

Even tussen de hekken door gluren.

Tromgeroffel 🥁 …..feedback van het tuinplan is verstuurd. Volgende week krijgen we de terugkoppeling en we zullen ergens aan het einde van dit jaar de definitieve plannen gaan bespreken bij Martin Veltkamp, de tuinarchitect. Mark werd nog gebeld door hen voor het doorspreken van de feedback, heeeeeeel frustrerend terwijl ik de feedback heb verstuurd, ze zullen mij vast moeilijk vinden met al mijn wensen en Mark was het met de eerste tekening al eens😅, weg van de minste weerstand al zeg ik het zelf. Wat vast staat is dat het sowieso mooi gaat worden en soms moet je ook een beetje (heel klein beetje) water bij de wijn doen om je relatie te redden 🤣🤣.

Vrijdag ben ik op pad geweest voor verlichting, we hebben al offertes ontvangen, maar ik wil graag nog één partij mee laten denken, zodat ik een goed vergelijk heb. Volgende week ga ik op pad voor de badkamer en hoop ik het actiepunt verlichting af te kunnen vinken en me dus volle bak op sanitair te kunnen gaan richten. De badkamers (lees hier het verschil regen- vs stortdouche) en toiletten zijn ingetekend, maar nu moeten we een keuze gaan maken voor het sanitair. Dit is gelukkig makkelijk te vergelijken en dus gaat dit hopelijk een tandje harder dan de verlichting. Geeft ook weer rust en overzicht wanneer we dit wat vlotter kunnen aftikken! We hebben inmiddels een offerte van Sjartec liggen, maar ik wil ook graag naar partijen als Plieger gaan om te kijken of ik het verschil écht zie of dat het puur design is waar ik/wij iets minder om geef (sorry). Eerder heb ik al een artikel geschreven over badkamers, dat lees je hier.

Zo, lekkere update weer al zeg ik het zelf, fijn om dit zo van mij af te schrijven, want dan vul ik mijn actielijst ook weer gelijk aan. Prima combinatie dus, deze blog en het bouwen van een huis 😃.

Tot volgende week!