Het is goed dat ik afgelopen week op pad ben geweest voor onze badkamer aangezien er gisteravond weer aangepaste maatregelen zijn ingegaan vanuit de overheid. Ik hoop dat iedereen die het raakt er bovenop gaat komen, want wat een ellende weer.

Afgelopen week ben ik (gelukkig 🙌🏻) naar 2 leveranciers geweest voor het uitzoeken van ons sanitair. Aangezien er ontzettend veel keuze is heeft de interieurarchitect de indeling gemaakt en een voorstel gedaan voor bepaalde materialen die zouden passen in het interieur. Op mijn Pinterest bord heb ik een hele tijd geleden al beeldmateriaal verzameld met mooie badkamers, kleuren en materialen om zo een goed beeld te krijgen van onze / mijn 😉, wensen en daarmee is Grand & Johnson aan de slag gegaan.

Het eerste adres was Stone Company in Rotterdam. Een mooie zaak waar je eigenlijk niet zomaar naar binnen kan lopen zonder afspraak, bleek achteraf 😅. Toch ben ik goed geholpen en gaan ze voor ons aan de slag. Een dag later ben ik naar Sjartec gereden waar ik wél een afspraak had gemaakt en dat werkte toch een stuk efficiënter. Ik weet nog van eerdere afspraken dat deze afspraken niet echt veel energie geven, omdat er gewoon té veel keuze is. Wanneer je zo’n afspraak dus laat voorbereiden door een sanitairwinkel ga je een stuk gerichter door een zaak lopen en heb je het gevoel dat je al iets meer richting aan het gesprek kan geven. Tipje dus ✌🏻.

Ook is er op de bouw flink gewerkt en zijn ze klaar voor de fundering. In de planning staat dat ze daar deze week en de week na de kerstvakantie mee bezig zijn. Aankomende maandag staat er weer een bouwvergadering op de planning en gaan we het electra plan bespreken en zijn er ook nog wat openstaande punten voor de loodgieter. Dat was ook de rede dat ik een keuze moest gaan maken voor het sanitair. Zowel het lichtplan en sanitair wil ik in de eerste week van januari definitief hebben, zodat dit allemaal besteld kan gaan worden. Levertijden zijn op dit moment dramatisch, dus beter te vroeg bestellen dan dat we ergens vertraging oplopen. Ook fijn om weer een vinkje te kunnen zetten op mijn to-do lijst 😉.

In deze nieuwe lockdown ga ik dus knopen doorhakken en genieten van de kerstdagen met familie. Voor iedereen die mijn blog leest, hele fijne kerstdagen, maak er iets moois van samen🎄.