Morning! Beetje laat, maar het was een bomvol weekend, de kranten liggen nog steeds onaangeraakt aan de keukentafel, zegt genoeg denk ik. Vandaag een dagje later, jullie zullen er vast niet wakker van gelegen hebben.

Het gaat dan écht gebeuren, we gaan beginnen :). Deze week, vrijdag, tekenen we de opdracht samen met de aannemer. Zaterdag vertrekken wij op vakantie, timing hé….. Wat een opluchting en dat zorgt er ook voor dat we compleet ontzorgt gaan worden vwb planning. Voelt goed en is ook een must als je het mij vraagt. Deze partij gaat schakelen met onderaannemers en andere partijen (sloopbedrijf, architect, installateur etc.). Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat we ontzettend blij moeten zijn dat we een aannemer(s) hebben kunnen vinden met ruimte in zijn agenda, wat dat is ook nog best wel een ding op dit moment.

Maar goed, we gaan dus beginnen, 1 november start de bouw van onze nieuwe woning. WOW! Spannend en super gaaf tegelijk. Morgen, dinsdag, zit ik samen met onze interieurontwerper voor het bespreken van de planning, zodat zij ook verder kunnen met het tekenen van het maatwerk.

Vandaag heb ik contact gehad met de partij die het pand gaat slopen, de sleutel gaan we inleveren, en ik ga de planning bespreken. Eerst zal al het asbest verwijdert moeten worden, voordat ze aan het grove werk gaan beginnen.

En voordat ik het vergeet, afgelopen zaterdag is Mark naar een partij geweest voor domotica. Ik heb hem alleen laten gaan, maar weet niet of dat zo verstandig was. Er is een erg goed systeem voorgesteld door de architect, maar je raadt het al….er zijn natuurlijk nóg mooiere systemen te vinden en daarmee is hij natuurlijk thuis gekomen. Goed, ik ga mij er niet mee bemoeien, neemt niet weg dat hij zich nu niet meer met de rest mag gaan bemoeien 🙂 geeft mij een vrijbrief om het interieur helemaal naar mijn zin te maken. Vrouwending toch 😉

Deze week dus nog even een drukke week veel afspraken en dan lekker even op vakantie. Goede timing zo net voor de start van de bouw….maar goed, gelukkig kunnen we genoeg op afstand doen en hebben wij nu toch een hele andere vakantie met een kleine baby van 5 maanden :).

Ik ga wel een blog maken deze week, zodat ik tóch een update kan geven as zondag, puur omdat er zoveel gaat gebeuren.

Geniet van de zon vandaag 🙂