Ons droomhuis, het begin is gemaakt en daar ben ik heel blij mee. Waar ik even geen rekening mee heb gehouden is dat het ontzettend veel bekijks (is dat Brabants of ABN 😉 )trekt. Onze plek ligt natuurlijk ook wel op een centrale plek in Dongen, maar het is toch vreemd om mensen naar je huis te zien kijken.

Maar goed, deze week hebben we veel gedaan. We hebben de overeenkomst met onze aannemer getekend, we hebben de planning met van den Noort (sloopbedrijf) afgetikt voor het slopen van het huis en het saneren van het asbest en als laatste hebben we ook nog een afspraak gehad met de interieurarchitect.

In de komende periode zal het huis gesloopt gaan worden en de planning is dat we 1 november starten met de bouw van ons huis, tenminste…dat gaat de aannemer dan doen.

Het is fijn dat alle uitvoerende zaken nu bij de aannemer liggen en wij moeten ervoor zorgen dat we op tijd input aanleveren zoals bijvoorbeeld de keukenindeling, het lichtplan etc. Dat gaat een intensief traject worden, maar vooral heel gaaf. Ik heb echt alle vertrouwen in de samenwerking tussen alle partijen.

We zijn dus van start en mij is verteld dat vanaf start bouw wij 1 jaar bezig zullen zijn met het bouwen van het huis. Nog genoeg om over te schrijven dus ;).

Ik ga genieten van onze vakantie en zal lekker door blijven werken aan deze updates! Voor de liefhebbers, de (afgelopen) komende weken zijn dé woonbeurzen van Europa gaande:

Salone e Mobile in Milaan (4-10sept) & Maison & Objet in Parijs (9-13sept)

Daar hoop ik volgend jaar écht even naar toe te kunnen, mits partner en kind onderdak hebben natuurlijk ;). Had ik een jaar geleden nooit aan gedacht, maar nu ik zo intensief met ons project bezig ben kom je in aanraking met een hele andere wereld waardoor ik nóg enthousiaster wordt over het inrichten van ons huis.