Afgelopen week zijn de doeken aan de voorkant van het perceel weggehaald, omdat de bouwhekken van woensdag op donderdagnacht zijn omgewaaid en dan te bedenken dat wij het ergste nog niet hebben gehad. Eunice komt op ons af (ik schrijf deze blog vrijdagavond omdat ik een weekend weg ga ✌🏻) en dat is niet heel lekker om door te kunnen werken op de bouw. Gelukkig is donderdag de kraan voor het uitladen van de stenen al geweest, dus die hebben we niet meer nodig.

Deze week zijn de hoekpunten op de fundering geplaatst en zouden de kozijnen gesteld worden. Ik weet niet precies in hoeverre dat in één keer afgemaakt wordt, maar vandaag zijn ze begonnen met lijmen, dus de volgorde zal wel goed zijn ☺️ en de rest zal volgen.

Volgende week geen bouwoverleg, dat staat gepland in de carnavalsvakantie. Al zou ik dat het liefst nog een week naar voren halen. Wanneer je 2 wekelijks met het project bezig bent, werk je ook sneller zaken af. Dat geldt ook voor al onze leveranciers. We blijven tΓ© lang hangen op openstaande punten en ik ben meer van het gelijk aanpakken en afvinken. Lukt niet altijd, maar werkt voor mij zeker het best. De actielijst is flink gegroeid de afgelopen periode en we halen er maar weinig van af. Werk aan de winkel dus.

En dan de keuzes….soms maak je ook keuzes op basis van trends en adviezen, nu zag ik laatst weer een heel mooi inbouwbad voorbij komen, wij hebben voor een vrijstaand bad gekozen en daar komt dus de twijfel πŸ‘©β€πŸ’». Lees je mee Eline πŸ˜…. Ik hoop dat er meer mensen zijn die dit gevoel herkennen, want je bent bezig met zo ontzettend veel keuzes waar je heeeeel lang van gaat genieten, maar natuurlijk ook je aan kan gaan irriteren. Hieronder een paar inbouwbaden die ik voorbij zag komen…Het sanitair is nog niet besteld, maar laat ik het gewoon bij onze eerste keuze houden, is vaak toch het beste…hoop ik πŸ™‡πŸΌβ€β™€οΈ.

Nu storm Eunice over ons land waait en hopelijk niet al teveel schade aanricht ga ik mijn laptop dicht doen en iedereen een heerlijk weekend wensen! Keep you posted met weer een goed gevulde blog volgende week!