Het was weer een drukke week op de bouw, busjes reden af en aan en er is weer hard gewerkt. Afgelopen woensdag en donderdag was ik op de bouw en het is mooi om te zien hoe netjes het grove werk nu afgewerkt gaat worden. We hebben nog 4 weken voor de bouwvak en er is wat geschoven met de planning. Zo zijn er deze week betonboringen geweest. Deze boringen zijn allemaal voorbereid door de E en W installateurs. Ze hebben overal de wandcontactdozen en overige leidingen afgetekend volgens het opgestelde plan.

Voorbeeld van hoe dat dat gaat. Bron: kluspullen.nl

Samen met de elektricien ben ik door het huis gelopen en heb deze punten bekeken en gecheckt. Nog wat kleine aanpassingen gedaan en dan is het dus tΓ³ch goed dat ik even ben geweest.

Donderdag hadden we weer een bouwvergadering met het bouwteam. Deze verliep goed en we zijn er redelijk vlot doorheen kunnen gaan. De uitvoerder had veel praktische punten die besloten moesten worden en dus was het weer erg nuttig. Zelf had ik ook nog een aantal punten. Zo kiezen we voor andere plinten en zijn we druk bezig met het bestellen van de tegels. Ik had ook nog een paar vragen voor de schilder en ook dat hebben we kunnen afronden.

Verder ben ik nog op pas geweest voor stalen voor onze vloeren en deze ga ik met onze interieurarchitect bespreken. Er zijn ontzettend veel soorten betoncire en gietvloeren, dus ik wil daar graag een goede keuze in maken. Komende week zijn wij een week op vakantie, de week erop ga ik samen met onze interieurarchitect op pad en zal ik ook dit bespreken.

Volgende week gaat er dan echt gestart worden met het riet. Hoe gaaf! Ben heel erg benieuwd hoe dat gaat zijn. Verder gaat het (platte) dak afgewerkt worden.

Volgende week ben ik er een weekje niet, dus ik zal iets minder foto’s kunnen delen. Nu is er aan de buitenkant nog niet zo veel veranderd, dus een foto daarvan is nu niet heel nuttig. Die update komt dus volgende week weer!

Geniet van je zondag!