Deze week heb ik zo weinig gedaan aan het huis dat ik bijna vergeten was deze blog te schrijven. Mark zei tijdens net toen we naar boven liepen, heb je je blog al geschreven, echt compleeeeeet vergeten 😅. Laten we het maar de vakantiemodus noemen 😱.

Wel heb ik contact gehad met de schilder over de offerte en zijn we bezig geweest met de vloeren. Voor de houten vloer hebben we nu 2 offertes en daar moeten we de komende weken wel een keuze in gaan maken. Eén partij is ver boven budget (had even een misrekening gemaakt waar Mark heel hard om moest lachen, ik uiteindelijk zelf gelukkig ook 😅) en hiervoor ga ik nog een alternatief opvragen.

We moeten nog een reactie geven op de tuinarchitect, hij had nog wat vragen voor het inplannen van zijn werkzaamheden. Daarnaast neem ik as maandag contact op met Sjartec voor het leveren van de inbouwden voor het sanitair, dit gaat buiten de aannemer om, lang verhaal, maar dit is voor nu efficiënter voor ons. En ik ga volgende week naar Amsterdam om met de interieurchitect het meubelplan te bespreken. Hierin wordt ook de vitrage en verlichting meegenomen.

We hebben de plattegronden, het maatwerk en afwerkstaat natuurlijk al een hele tijd klaar liggen, maar de uiteindelijke meubels gaan het huis natuurlijk helemaal het juiste gevoel geven, dus ik ben echt heeeeel erg benieuwd wat we ervan gaan vinden. Vooralsnog viel alles direct in de smaak, dus ik ga er eigenlijk al wel vanuit dat dit helemaal goed gaat komen.

Voor volgende week heb ik een reminder in mijn agenda gezet voor de blog, kijken of ik het dit keer niet vergeet. Foto’s volgen later nog even, die heb ik nu even niet zo paraat!

Slaap lekker 😃👩‍💻