Het lijkt een goed idee, na alle drukte in juli en augustus lekker op vakantie, maar we zitten natuurlijk midden in onze nieuwbouw en er lopen natuurlijk tegen die tijd altijd gi-gan-tische beren op de weg. Ze verstoren de boel even.

Goed ik heb mij er even 1 dag rot door gevoeld, mocht ik van mijzelf, maar heb het nu weer naast mij neer kunnen leggen. Ook dit is bouwen. Bloed zweet en tranen, die kennen we nu. En dan te bedenken dat we zelf geen steen gesjouwd hebben 🤦🏼‍♀️.

Afgelopen week is het weer druk geweest op de bouw, waarschijnlijk schrijf ik dat nu iedere week. Alle installaties moeten voor volgende week afgerond zijn, de stukadoor moet meters maken en daarvoor moet alles op zijn plaats zitten. Alle inbouwdelen voor het sanitair moeten erin zitten, alle voorbereiding voor de verlichting etc.

Gelukkig zijn afgelopen week de inbouwdelen van de kranen ook geleverd, op de valreep (donderdag). De fabriek ging afgelopen week pas weer open en het is toen verzonden naar de sanitairleverancier. Deze heeft alles gecontroleerd en afgelopen woensdag per koerier verzonden. Vrijdag heeft de installateur dus nog de tijd voor deze inbouwdelen 🤞🏻.

Je leest het al, er zijn zo veel open eindjes of brandjes die wekelijks geblust moeten worden. Dan denk je alles zo goed mogelijk gepland te hebben, loopt het toch nog anders. We zouden eigenlijk ook nog op vrijdag, in onze vakantie een afspraak hebben met de E & W installateur, de aannemer, de architect en de interieurbouwer. Jammer genoeg moet deze Naas as maandag verzet worden en kan ik er niet bij zijn. Een heel belangrijk overleg waarin diverse details besproken gaan worden over het maatwerk. Fingers crossed dat ze daar allemaal goed uit gaan komen, misschien is het voor mij ook wel goed om het ietwat los te laten al zie ik het nog te vaak fout gaan en ben ik er dus het liefste bij betrokken.

We zijn inmiddels een heel eind met de afbouwplanning en steeds meer vakjes raken ingevuld op de planning. Heerlijk gevoel al is niets wat het lijkt, deze planning gaat waarschijnlijk nog meerdere keren aangepast worden, maar het begin is er!

Zo, we gaan deze week weer verder genieten van onze vakantie. Volgende week zal de update dus vanaf afstand zijn, maar aangezien ik toch overal in de cc sta, zal het gewoon weer een volledige update zijn. De week na onze vakantie is er ook weer een bouwvergadering, dus genoeg te doen!

Fijne zondag! ☀️